Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Τι καινούριο θα δούμε στο Netflix το Δεκέμβρη του 2017

Το Netflix θα τελειώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια σειρά από νέες κυκλοφορίες Netflix Originals. Διαλέξαμε τα καλύτερα για εσάς:


1. Dark
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1η ΔεκεμβρίουΗ πρώτη μεγάλη γερμανική σειρά για το Netflix. H νέα σειρά  είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε ένα αγνοούμενο παιδί και στις τέσσερις οικογένειες που ξεκίνησαν να βρουν αλήθεια αυτού που του συνέβη.  10 επεισόδια έχουν προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου κάθε μία ώρα.


2. Bright
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου


Σε ένα εναλλακτικό σήμερα, όπου elves orcs και άνθρωποι προσπαθούν με πολύ μικρή επιτυχία να συμβιώσουν, δύο αστυνομικοί του Λ.Α. εμπλέκονται σε μια πολλά υποσχόμενη μάχη. Πρωταγωνιστεί ο Will Smith.


3. Erased
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου


Το πρώτο anime της Netflix που μεταφέρθηκε σε ταινία, το Death Note νωρίτερα το χρόνο δεν πήγε αρκετά καλά ανάλογα με το σχέδιο και το Erased φαίνεται ότι θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε όλα τα μέτωπα. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά manga και με ενα σενάριο που περιλαμβάνει μπόλικο μυστήριο, ταξίδια στο χρόνο και γρήγορη δράση, το Erased θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Δεκεμβρίου

Ο Errol Morris διηγείται την ιστορία πίσω από το μυστηριώδη θάνατο ενός επιστήμονα του ψυχρού πολέμου που ήταν αναμεμειγμένος σε ένα μυστικό πρόγραμμα βιολογικού πολέμου. Μια ιστορία που περιλαμβάνει τη CIA, πειράματα με LSD και έλεγχο σκέψης..

Πηγή: What's on Netflix