Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Οι τρεις τοπ σειρές για τον Φεβρουάριο στο ελληνικό Netflix


Ιδιαίτερα πλούσιος (και) ο Φεβρουάριος σε ότι αφορά τις προσθήκες στο μενού του ελληνικού Netflix. Πολλές οι νέες σεζόν που προστέθηκαν τον τρέχοντα μήνα, ακόμη περισσότερες οι νέες κυκλοφορίες. Ξεχωρίσαμε για εσάς τις τρεις από αυτές που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα τα περισσότερα κλικς και σας τις παρουσιάζουμε:

October Faction


Μια σειρά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα όσων λατρεύουν οτιδήποτε σχετίζεται με το μεταφυσικό. Πρωταγωνιστές το ζευγάρι Φρεντ και Ντελόρις, αμφότεροι μέλη της μυστικής οργάνωσης Presidio που έχει ως αποστολή το κυνήγι τεράτων, ένα project που προσφέρει ατελείωτες στιγμές δράσης. Οι περιπέτειες τους ανά τον κόσμο ανεβάζουν την αδρεναλίνη και το δυναμικό δίδυμο καταφέρνει πάντα να φέρει σε πέρας οτιδήποτε του ανατεθεί. Ή σχεδόν πάντα. Η κατάσταση ανατρέπεται όταν αποφασίζουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και βλέπουν τη μία δυσάρεστη έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. Παράλληλα θα ανακαλύψουν πως τα ίδια τους τα παιδιά κρύβουν καλά τα δικά τους παράξενα μυστικά και η πλοκή γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.Locke & Key


Με τη δημοτικότητα του να κινείται σε ρυθμούς…Stranger Things, το «Locke & key» ανήκει στα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που αναμφίβολα θα σας καθηλώσουν. Η εμπνευσμένη από το ομώνυμο κόμικ παραγωγή του Netflix, μας συστήνει τρία αδέρφια που μετά τη δολοφονία του πατέρα τους επιστρέφουν στην πατρική τους κατοικία. Εκεί ανακαλύπτουν τα μαγικά κλειδιά του νέου τους σπιτιού, καθένα από τα οποία συνοδεύεται από μια ξεχωριστή υπερδύναμη και τα οποία καλούνται να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά έτσι ώστε να υπερνικήσουν τις συνεχείς δαιμονικές επιδρομές. Στα δυνατά σημεία της σειράς η spooky ατμόσφαιρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως της τελικής παραγωγής προηγήθηκαν τρία διαφορετικά πιλοτικά, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το αν η συνταγή πέτυχε, θα το κρίνετε εσείς!


Messiah


H δημιουργία μιας σειράς που βασίζεται στα θαύματα, αποτελεί σίγουρα μεγάλη πρόκληση, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα ήδη υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.  Η δράση του αποκαλούμενου «Μεσσία» ξεκινάει στη Συρία και το Ισραήλ, με τους ακόλουθους του να αυξάνονται σαν σε μαθηματική ακολουθία, κάνοντας εμφανή τη δίψα τους να πιστέψουν και να πιαστούν από κάπου. Η αποστολή του τον οδηγεί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με την CIA να τον καταδιώκει επίμονα αλλά με τα θαύματα του να διχάζουν ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για θεϊκό απεσταλμένο όπως ο ίδιος διακηρύσσει ή για ένα απατηλό φαινόμενο; Όλες οι απαντήσεις στις οθόνες του Netflix!